Thursday, December 13, 2012

Pavlova

Assalamualaikum

Semalam kitaorang buat pavlova, gigih kan juga diri masing masing pukul 11 malam buat pavlova, semangat gila maklumlah first time buat pavlova kan. Alhamdulillah menjadi la juga daripada tak jadi langsung. Tapi kan kitaorang terbuat manis gila, woo boleh masuk hospital ni gara gara penyakit kencing manis. Lol. Lepas ni kalau nak buat lagi pavlova kena la kurangkan gula caster tu, kalau tak kurangkan gula tak pasal pasal esok dah kurang anggota badan kena potong dengan doktor hahaha.


Ni la pavlova nya bila dah siap. Malas nak tangkap gambar sebelum dibakar sempat tangkap yang dah siap punya je. Kalau nak resepi, comment je dekat entry ni nanti next entry kitaorang bagi kalau rajin :p


Thanks for reading our entry !

4 comments :

  1. Salam.

    Waaaaa! Mesti cedap ni! hehehe. Elok je susun stoberi tu cam bunga kelopak 5,hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan pavlova ngan strawberry sedap! jangan lupa try ;)

      Delete