Sunday, June 30, 2013

First Giveaway by Nong

Assalamualaikum



Nampak tak banner dekat atas tu? Nampak? Ok good sebenarnya aku tengah join giveaway dekat FIRST GIVEAWAY BY NONG. Cara cara untuk sertai tersangat lah mudah kalau nak tahu boleh pergi ke SINI. Tempoh giveaway dari 30/6/2013 - 1/8/2013. Hadiah sangat lumayan, apa lagi jom lah join. Tak rugi pun. So selamat mencuba kepada sesiapa yang menyertai dan good luck untuk diri sendiri, harap harap dapat jadi top referral. Amin.

Thank you for reading our entry ! ^^

9 comments :

  1. Assalamualaikum. Saya singgah sini. Thanks sebab join! Promote habis-habisan entry ini untuk memenangi Wang Tunai dari saya! Hehe Good Luck! ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam, okay thank you so much!! :)

      Delete
  2. assalamualaikum,
    salam ukhuwah dari bunda...

    ReplyDelete