Thursday, June 6, 2013

Cerita Sedih

Assalamualaikum

Harini ni sedih sangat sobs sobs sampai hingus hingus keluar ceh takde lah sampai macam tu sekali. Aku sedih sebab tiket wayang KIL melepas huwaaa rasa nak nangis kot dah la ni first time dapat tiket percuma. Dah la aku nak tengok citer tu tapi takde rezeki. Macam mana aku boleh terlepas DUA TIKET WAYANG KIL NI?? Al-kisah pagi tadi tiba-tiba rajin nak bukak email sebab dah 6 hari tak bukak, pastu saja la scroll ke bawah nak tengok ada apa sekali aku nampak ''CONGRATS! You won 2 tickets to KIL'' 

Aku apa lagi semangat bukak baca baca apa yang dia cakap sekali dia cakap kena isi semua detail yang dia nak ni sebelum 2 Jun, masalahya aku baru bukak email pagi tadi wehh. Aku pun apa lagi sedih ah bro, tapi aku isi jugak mana tahu dia nak bagi jugak ke kan mana la tahu rezeki. Pastu aku siap reply balik yang aku begging gila nak benda tu hahaha lawak k.

And suddenly.........something was happened ( bunyi nak suspen je )














aku saja la bukak email balik tadi pastu aku tengok ada email dari KLIPS ( syarikat yang bagi tiket free tu, idk whether ni syarikat or what tak tahu nak panggil apa ) so aku pun bukak la, n guess what dia cakap apa, ''alright, may we have these details'' ( maksudnya dia nak bagi tiket free ) aku pun apa lagi isi la walaupun pagi tadi aku dah isi, agaknya dia nyanyok kot hahaha jahat gila aku. Tapi tak tahu la dapat ke tak kan, mana tau dia saje je nak bagi aku excited melebih tapi tak dapat sebenarnya lol. Kalau tak dapat pun aku tak kisah, mana tahu dapat tiket free next time ke. Siapa tahu kan?


Macam mana nak dapat tiket wayang free? Korang boleh pergi sini KLIPS
Kalau yang dah ada SAYS tu lagi senang, connect je dengan account says




2 comments :

  1. huhuhu.sedihnye...berduyun-duyun tisu dah habis ni.hehehhe..xpe lah myby xde rezeki sekarang kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe tulah tunggu next time pulak^^

      Delete